Lifting en anti-aging

pascaud beauty group

voor                                                na

RIMPELCORRECTIE OOK MOGELIJK ZONDER INSPUITINGEN!

In onze salon hebben wij een natuurlijk alternatief voor rimpelcorrectie: BIO SKIN JETTING.
Onze BIO SKIN JETTING methode is geheel vrij van het inspuiten van lichaamseigen of lichaamsvreemde stoffen, dus uw heeft geen inspuiting of operatie nodig.
De procedure is niet vervelend om te ondergaan en heeft vooral een snel zichtbaar en natuurlijk resultaat.
Het resultaat ligt aan het vermogen van de huid te regenereren. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord om nieuw weefsel te vormen.
Dit nieuwe weefsel bevat jonge collageen vezels en elastische vezels die de rimpel weer opvullen.

Zie ook www.rimpelloos.nl

De voordelen van Bio Skin Jetting zijn:

- Geen inspuiting of operatie
- Geen lichaamsvreemde stoffen
- Niet vervelend om te ondergaan
- Snel zichtbaar en natuurlijk resultaat
- Niet belastend; u hoeft bijvoorbeeld geen vrij te nemen.

Toepasbaarheid: Alle rimpels en kleine littekens in het gezicht kunnen worden behandeld De methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin end de neus-lippenlijn.

Resultaat: Langdurig en natuurlijk.

Hoe wordt de methode toegepast?
Door specifieke technieken wordt de rimpel van de onderliggende huid losgemaakt. De huid onder de rimpel wordt gestimuleerd zelf nieuwe bindweefsel te vormen met jonge collagene vezels.

Is de Behandeling pijnlijk?
Nee. Er wordt eerst een voorbereidende crème op de huid aangebracht. De behandeling is daardoor niet vervelend om te ondergaan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Afhankelijk van de hoeveelheid rimpels varieert een behandeling in tijdsduur van 15-40 minuten. De behandeling kan met tussenpozen van twee weken worden herhaald. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels is één tot drie behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels adviseren wij u een kuur van vijf behandelingen.

Hoe gaat het na een behandeling?
Er is een speciale BioSkinJetting-nabehandelingsset die bestaat uit twee crèmes. Deze crèmes worden als naverzorging thuis gebruikt. U mag gedurende minimaal veertien dagen geen gebruik maken van de zonnebank of onbeschermd zonnen.

BIO SKIN SMOOTHING

Het Bio Skin Smoothing apparaat geeft een hoog-frequent signaal aan de huid via een 24karaat gouden, steriele ‘smoother’. Het zorgt voor een betere doorbloeding en geeft de huid een ‘stretch-effect’ waardoor de resultaten van uw Bio Skin Jetting behandeling worden versterkt.