IPL ONTHAREN d.m.v. flitslicht

Harsen, scheren en elektrisch epileren behoren nu tot het verleden !

Er is een nieuwe manier van definitief ontharen : met lichtflitsen (Intense Pulse Light = IPL genaamd). Er wordt een lichtflits op de huid gegeven, deze wordt opgenomen door het pigment in de haar, het licht wordt omgezet in warmte en de haarwortel wordt vernietigd.  Deze ontharingsmethode wordt door speciaal getrainde schoonheidsspecialisten gegeven.

Hoe vaak ?

Haren hebben verschillende groeifasen : Anagene fase = groeifase, katagenefase = afsterffase en de telogenefase = rustfase. Per behandeling kunnen alleen de haren in de anagenefase vernietigd worden dus om alle haren te vernietigen zijn er gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig voor een blijvend resultaat. Een ideale manier van ontharen : het is pijnloos, snel, definitief en zonder risico. Mensen met een hele donkere huidskleur of  met grijze haren kunnen helaas niet geholpen worden door deze methode ; stelregel is de haar moet donkerder zijn dan de huid. Hoeveel haren, hoe zwart, hoe dik, of op welk lichaamsdeel is niet aan de orde ; alles kan !

Hoe duur ?

Met dit nieuwe concept van de L600 is het nu voor iedereen betaalbaar. Voorheen waren de prijzen zeer duur en niet alles werd vergoed door de ziekenfonds. Dus ook mensen met een kleine beurs kunnen nu bij de schoonheidsspecialiste terecht. Voorbeeld van prijzen : bovenlip kost € 20,- per keer en een totale ontharing van bikinilijn of oksels € 35,- per keer. Ben je gewent om te  harsen of scheren vergelijk dan onze prijzen maar eens met wat je op dit moment uitgeeft aan ontharen zoals : mesjes, scheerschuim, ontharingscrème, harsen en/of elektrisch epileren en de duur van het resultaat !

AKTIE :  5 X FLITSEN OKSELS OF BIKINI LIJN VOOR MAAR EURO. 146.-