Pascaud Professional – anti-aging treatments

Met onze anti-aging treatments van Pascaud stimuleren wij de huid om nieuwe collageen aan te maken. Dit zorgt ervoor dat littekens en rimpels verminderd zichtbaar zijn. De treatments zijn 100% biologisch.

Professional treatment

Huidprogramma effectief tegen de tekenen van veroudering. Maar herstelt ook de huid die door de zon radicaal beschadigd is. Intensive regenerative treatment.

24 day (home) treatment

Bestrijdt effectief de tekenen van huidveroudering en herstelt de door de zon beschadigde huid. De behandeling bestaat uit actieve concentraties van retinol, AHA en kaviaar.

Rimpelcorrectie d.m.v. Bio skin Jetting

Het natuurlijke alternatief voor rimpelcorrectie: Bio Skin Jetting. Deze methode is geheel vrij van het inspuiten van lichaamseigen of lichaamsvreemde stoffen. Er komt dus geen inspuiting of operatie aan te pas.
De procedure is niet vervelend om te ondergaan en heeft vooral een snel zichtbaar en natuurlijk resultaat. Het resultaat ligt aan het vermogen en de conditie van de huid. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collageenvezels en elastische vezels die de rimpel op compleet natuurlijke wijze opvullen. Zie voor meer informatie: www.rimpelloos.nl

De voordelen van Bio Skin Jetting
• Geen inspuitingen of operatie
• Geen lichaamsvreemde stoffen
• Niet vervelend te ondergaan
• Snel zichtbaar en natuurlijk resultaat
• De behandeling is niet belastend (geen revalidatieperiode)

De methode

Simpel gezegd, wordt de huid direct onder de rimpel gestimuleerd om nieuw bindweefsel aan te maken. Met dit nieuwe bindweefsel wordt de rimpel vanzelf en op een natuurlijke wijze opgevuld. De behandeling doet geen pijn en er is achteraf geen periode van revalidatie nodig. Alle rimpels en kleine littekens in het gezicht kunnen worden behandeld. We passen de methode toe bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus-lippenlijn. Resultaat: langdurig en natuurlijk.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Natuurlijk is dit afhankelijk van het aantal rimpels en de diepte ervan. Een behandeling duurt tussen de 15 en 40 minuten. De behandeling kan met tussenpozen van 2 weken worden herhaald. Bij fijne rimpels is 1 tot 3 behandelingen vaak voldoende. Bij diepe rimpels adviseren wij u een kuur van 5 behandelingen. Uiteraard spelen leeftijd en leefgewoonten ook een rol.

Hoe gaat het na de behandeling?

Er is een speciale Bio Skin Jetting nabehandelingsset beschikbaar. De set bestaat uit 2 crèmes als naverzorging thuis. U mag gedurende 14 dagen geen gebruikmaken van de zonnebank of onbeschermd zonnen.

Bio Skin Smoothing als ondersteuning

Het Bio Skin Smoothing apparaat geeft een hoog-frequent signaal aan de huid. Dit gebeurt via een 24-karaats (goud) en steriele ‘smoother’. Het zorgt voor een betere doorbloeding en maakt de huid extra soepel. Hierdoor zullen de resultaten van de uw Bio Skin Jetting behandeling worden versterkt.

Vraag nu direct een proefbehandeling aan! Slechts € 30,-

Besluit u voor de kuur te gaan, dan verrekenen we dit bedrag met de 1e behandeling.