Nooit meer harsen, scheren of epileren!

Helemaal van deze tijd: IPL (Intense Pulse Light). Licht wordt omgezet in warmte en zo wordt de haarwortel vernietigd. Deze ontharingsmethode wordt alleen toegepast door speciaal opgeleide schoonheidsspecialisten.

tanned woman legs on tires by wooden house at sea sunny summer day, side view

Het is een proces

Voor het ultieme resultaat, zijn meerdere behandelingen nodig. Haren hebben namelijk verschillende groeifasen:
1. Anagene fase: groeifase
2. Katagene fase: afsterffase
3. Telogene fase: rustfase

Per behandeling kunnen alleen de haren in de anagene fase vernietigd worden. Er zijn zo’n 6 tot 10 behandelingen nodig voor een blijvend resultaat. De behandeling is pijnloos, snel en zonder risico. Ideaal dus. Heel veel haren, dikke haren of haren heel zwart van kleur, IPL is de ideale oplossing. En elk lichaamsdeel kan behandeld worden. Voor mensen met een hele donkere huidskleur of grijze haren is deze methode helaas niet mogelijk.

Voor iedereen betaalbaar

Met het nieuwe concept van de Adena is IPL nu voor iedereen betaalbaar. Voorheen waren de behandelkosten enorm duur en werd niet alles vergoed door het ziekenfonds. Dit is nu veranderd. Dus ook mensen met een kleine beurs kunnen nu bij de schoonheidsspecialiste terecht.

Voorbeeld van prijzen

Ben je gewend om te harsen of te scheren, reken eens uit wat je in totaal kwijt bent aan mesjes, scheerschuim, ontharingscrème, etc. En hoe lang u plezier hebt van het resultaat. Een IPL behandeling van de bovenlip kost bijvoorbeeld slechts € 35,- per keer en de totale ontharing van de oksels maar € 50,- per keer. Tel maar uit de winst.

Woman Receiving Epilation Laser Treatment On Armpit At Beauty Clinic

Skin Rejuvination and Hair Removal

Invloeden van buiten versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren pigmentvlekken, rode adertjes en rimpeltjes. Dit is tegenwoordig goed te behandelen met flitslicht. Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling.

Wat we o.a. kunnen behandelen:

• Hyperpigmentaties zoals ouderdomsvlekken
• Sproetjes
• Zwangerschapsmasker
• Bloedafwijkingen, zoals couperose en rosacea
• Actieve acné
• Huidverslapping
• Fijne lijntjes en rimpeltjes

Resultaten zijn nog mooier in combinatie met Microdermabrasie. Een mooi en strak uiterlijk, leeftijd is niet belangrijk meer!