Bij FeelGood bent u in goede handen!

In 2004 opende schoonheidsspecialiste Feelgood voor het eerst haar deuren. Overgekomen uit Groot Brittannië, nam zij al haar kennis en ervaringen mee. Gecertificeerd door zowel de K.O.C. Nederland als de International Dermal Institute (IDI),  Masterclass Trainingen gevolgt bij top cosmetica bedrijven zoals, Dermalogica, Nouvital, Pascaud Beauty Innovations, Neoderma en Decaar,  kan er met recht gezegd worden dat u hier in goede handen bent.

Om ervoor te kunnen zorgen dat de behandelingen uiterst effectief en veilig zijn, blijft uw schoonheidsspecialiste diverse cursussen en trainingen volgen. Bovendien wordt er gewerkt met producten die over de beste ingrediënten beschikken. Deze producten bevatten geen kleur- en geurstoffen en zijn dierproefvrij.

Uw huid onder de loep

Door onze Face Mapping techniek maken wij de beste analyses. Het is een uniek concept dat perfect helpt bij het opstellen van een huidverbeterplan voor uw huid. Hiermee kunnen wij u helpen met het vinden en het oplossen van huidproblemen, zelfs nog voordat ze op de huid zichtbaar zijn.  dmv een goede huid analyse kunnen wij ook u adviseren welke producten passen bij u huid type.

Diverse behandelingen

Sinds 5 jaar bieden wij IPL-behandelingen van EFB Beaute aan,  hiermee voeren wij Skin Rejuvenation bijv. behandelen van pigment vlekken, couperose en algemeen verjongen van u huid maar ook doen wij permanente ontharing. Hiervoor staan wij officieel geregistreerd bij diverse zorgverzekeraars. Alle behandelingen kunnen natuurlijk gecombineerd worden met een van onze heerlijke ayurvedische shiatsu, of klassieke massages.

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht via telefoon, e-mail of het contactformulier. Of loop gewoon een keertje binnen. Het lijkt me leuk om eens kennis met u te maken.

Vriendelijke groeten en misschien tot ziens,

Uw schoonheidsspecialiste, MW. Z. Toon