Reken af met acne, onzuiverheden, pigment vlekken en grove porien!

Wil je een fijnere huidstructuur? Dan is de Bio peeling wat voor jou. Resultaat gerichte behandelingen op biologische wijze. Voordat de Bio peeling wordt uitgevoerd vind er altijd eerst een uitgebreide huidanalyse plaats waarbij we de oorzaak van het probleem kunnen achterhalen. Tijdens deze huidanalyse worden er meerdere tips gegeven.

Hoe werkt de Bio peeling?

De huid wordt ingemasseerd met de peeling die louter alleen gebaseerd is op algen , planten en kruidenextracten. Het heeft een hele specifieke geur wat vaak gekenmerkt wordt als nat hooi. De algen ,muntolie, melisse en calendula extracten werken samen om de bloedcirculatie en de talgproductie te verbeteren. Direct na de Bio peeling ziet de huid er al mooier uit en dit zal in de dagen erop alleen nog maar beter worden. Soms zie bij zeer actieve acne dat er een uitbarsting komt na de behandeling. Dit is niet fijn maar echter wel noodzakelijk om het hierna te kunnen verminderen.

Wanneer zie je resultaat?

Al na 1 x Bio peeling is het resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid steeds beter gaan ogen. Bij zware acne is kuurverband raadzaam, dit zullen 3 Bio peeling behandelingen in 2 weken zijn en hierop volgend zal onderhoud nodig zijn. Na de Bio peeling ziet de huid er wat rood uit en tintelt de huid nog door. Dit verdwijnt meestal na een paar uur. Na 3 dagen gaat de huid licht schilferen en mag er eventueel een lichte scrub plaatsvinden om de dode huidcellen te verwijderen.

Resultaat Bio peeling

De acne wordt minder of verdwijnt 

collageen verbeterd, minder rimpels

De huid kijkt rustiger 

Minder pigment vlekken

Talgproductie wordt gereduceerd 

De huidstructuur lijkt egaler 

Minder grove poriën 

Betere doorbloeding

Prijs Euro 97,5 per beh.  koopt u 3x betaalt u 2  Euro. 195-